No SSO cookie

Volvo XC 90 a primit premiul "2003 Sport/Utility Vehicle Of the Year"

voteaza
(0/ 0)
Volvo XC 90 a primit premiul
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cunoscuta revista auto americana Motor Trend a anuntat drept cistigator al selectiei sale "Sport/Utility Vehicle of The Year" modelul Volvo XC90. Cistigatorul trofeului, Volvo XC 90 a fost ales dintre 14 modele concurente, in urma unei atente testari si evaluari.

 
 
[poza1s] Eligibilitatea modelelor din concurs a presupus ca fiecare dintre acestea sa fie restilizate pentru anul 2003 si, de asemenea sa fie puse in vinzare incepind cu 1 ianuarie anul viitor.
Modelele selectate pentru competitie au fost Ford Expedition, Honda Element, Honda Pilot, Hummer H2, Isuzu Ascender, Kia Sorento, Lexus GX 470, Lincoln Aviator, Lincoln Navigator, Mitsubishi Outlander, Subaru Baja, Subaru Forester, Toyota 4Runner si Volvo XC90.
[poza2d] "Nici un alt model SUV (Sport/Utility Vehicle of The Year – n.r.) nu s-a pliat pe mai bine pe criteriile noastre mai bine decit Volvo XC90" a declarat editorul-sef al magazinului Motor Trend, Kevin Smith.
Volvo XC90 este primul SUV lansata pe piata de Volvo, prezentarea oficiala avind loc la salonul auto international de la Detroit in 7 ianuarie 2002. Cel mai puternic propulsor care echipeaza XC90 este un T6 de 2,9 litri care dezvolta 270 CP. Pretul fara taxe al unui astfel de model este de circa 35.000 de dolari.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1749 :: 17.76MB