No SSO cookie

Volkswagen doreste sa produca conceptul Bulli

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen doreste sa produca conceptul Bulli
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse oficiale din interiorul companiei indica faptul ca Volkswagen planuieste sa creeze o versiune de productie a conceptului Bulli, concept prezentat zilele trecute la Salonul Auto de la Geneva.

 
 
Noul Transporter compact va fi realizat pe baza platformei MDS (Modular Design System), platforma cunoscuta pana acum sub numele de MQB. Noua platforma va debuta pe a treia generatie a modelului Audi A3 si va fi introdusa pe urma pe o serie de modele ale grupului Volkswagen, inclusiv noul Bulli.

Conceptul Volksagen Bulli poarta numele primului Transporter T1 lansat in Germania in anii '50. Acesta a fost unul dintre cele mai populare modele germane si are un numar mare de iubitori chiar si azi, fiind una dintre masinile cele mai populare pentru renovare si camping. Se pare ca Volkswagen doreste sa se apropie de realizarea unui model de productie.

Noul concept Bulli masoara 3.99 m lungime, 1.75 m latime si 1.7 m inaltime si poata acomoda cu usurinta sase adulti. Puterea vine de la un motor electric de 85 kW care alimenteaza o baterie de 40 kWh. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 11.6 secunde, viteza maxima este limitata electronic la 140 km/h, iar autonomia este de 300 km/incarcare.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

masina este urita

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1570 :: 22.11MB