No SSO cookie

Vodafone cumpara vehicule Dacia!

voteaza
(0/ 0)
Vodafone cumpara vehicule Dacia!
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dacia livreaza o flota de vehicule Logan Van companiei Vodafone Romania.

 
 
Dacia a livrat astazi, 23 decembrie, o flota de vehicule Logan Van companiei Vodafone Romania. Utilitarele vor deservi echipele de distributie ale Proton, dealer detinut de operatorul de telefonie mobila. Aceasta este prima colaborare dintre Dacia si Vodafone.


Flota achizitionata de Vodafone cuprinde douazeci si doua de vehicule, versiunea "Pack Confort". Vodafone a ales Van-urile Dacia pentru caracterul lor practic si functional, perfect adaptat conditiilor de lucru ale echipelor de asistenta. Motorizarea de 1.5 dCI 75CP Euro 5 si-a dovedit in timp fiabilitatea si caracterul economic, datorita consumului redus de combustibil. Spatiul de incarcare generos (2.5 m3 si 800 kg sarcina utila) predispune furgonul la cele mai diverse utilizari, iar robustetea specifica marcii Dacia garanteaza o durata indelungata de folosire si costuri de intretinere foarte avantajoase.


"Vehiculele din gama Dacia se bucura astazi de incredere din partea marilor utilizatori de flote, datorita fiabilitatii dovedite, adaptarii la conditiile de rulare din Romania si costurilor accesibile de utilizare si intretinere. Faptul ca Vodafone se numara printre clientii care ne-au acordat incredere ne onoreaza si speram ca aceasta prima achizitie sa fie inceputul unui parteneriat de lunga durata", a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial Dacia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

Eu zic sa te certi cu cei care au dat comunicatul de presa ;) Noi doar l-am publicat!

scris de Anonim

doresc angajare sofer Ploiesti

scris de Anonim

Practic pt. o stire ca asta Vodafone se cam supara(si pe cei ce au dat stirea dar si sursa ei-in cazul de fata Proton) ca este implicat numele sau in presa fara aprobare in ceva inexact si cere erata in care se specifica clar despre ce este vorba si ca nu Vodafone a achizitionat masinile.Cunosc cazuri de genul asta.In rest...presa romaneasca

scris de Anonim

Alta stire inexacta inca din titlu, data de unii care habar n-au de nimic.Este vorba de firma Proton dealer Vodafone deci nu de firme Vodafone care au VW Golf.Este o diferenta enorma intre firma Vodafone SA Romania si partenerul sau de afaceri (dealer autorizat) Proton.Practic singurul amestec al Vodafone este ca au dat autorizarea Protonului sa-si puna sigla (brendul)Vodafone pe masini.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1584 :: 17.78MB