No SSO cookie

Viitorul Zonda va fi un model extrem!

voteaza
(0/ 0)
Viitorul Zonda va fi un model extrem!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul supercar realizat de Pagani a fost zarit din nou in timpul testelor, iar primele informatii sugereaza faptul ca acesta este aproape de a fi prezentat ca si o versiune de serie. Noul model ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

 
 
Noul model Pagani este cunoscut sub numele de cod C9 si va inlocui actualul Zonda. Horatio Pagani a declarat ca noul model va fi un model global, disponibil tuturor doritorilor din lume, inclusiv SUA. Noul model va avea peste 3.700 de piese noi si va fi putin mai mic decat actualul Zonda.

Noul Pagani C9 va fi propulsat de un V12 de 6.0 litri realizat impreuna cu cei de la AMG. Noul propulsor este un derivat al motorului folosit pe modelul Mercedes SL65 AMG Black Series si este capabil sa dezvolte 700 CP si cuplu de 1.000 Nm. Cu toate ca modelul Zonda R are 750 CP, noul model va fi la fel de competitv datorita tehnologiei noi si folosirii materialelor usoare. Transmisia folosita va fi una secventiala cu sapte rapoarte.

Pagani a declarat ca noul model va pastra calitatea actualului Zonda, dar va fi mai sportiv. Horatio Pagani a completat spunand ca modelul C9 va folosi un sasiu din titaniu-carbon, pneuri Pirelli special concepute pentru noul supercar, iar pretul de achizitie va de aproximativ 1.2 milioane de dolari. In ceea ce priveste emisiile de CO2, primele informatii sugereaza ca acestea vor fi cu 50% mai mici decat cele ale modelelor rivale.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1583 :: 22.11MB