No SSO cookie

VIDEO: "Made in Bollywood" si Chuck Norris ar muri de invidie

voteaza
(0/ 0)
VIDEO:
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata un film care l-ar face pana si pe Chuck Norris sa fie negru de invidie!

 
 

Ce spun eu Chuck Norris, invidios?! Acest film, "Made in Bollywood", i-ar face pana si pe celebrii Stallone, Arnold, Jet Li, Jason Statham si evident, Chuck Norris, sa fie toti, in grup, rosi de invidie. Asta daca in loc de "B", s-ar fi scris istoria in studiourile care incep cu "H", adica Hollywood.

Cu alte cuvnte, avem de-a face cu un film indian, unde un supererou, superpolitist, aproape superman, face si desface legea in India. Unde altundeva s-ar fi putut naste un asemenea profil?
Masinile sunt incluse in peisaj si sincer, arata mai bine decat stiam ca le fabrica Mahindra si Tata Motors. Iar scena unde superpolitistul indian trage afara un criminal dintr-o masina care se rostogoleste in aer, e dincolo de orice imaginatie.

N.R. acest material este un pamflet. Precizarea este necesara deoarece s-ar putea naste confuzii si asocia, in mod eronat, imaginea autorului prezentului material, cu cea mai vaga nota apreciativa asupra peliculei indiene, in particular, si a productiilor bollywoodiene, in general.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

nu mi-au placut niciodata filmele indiene

scris de sims

indienii sunt buni la filme :)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1721 :: 17.78MB