No SSO cookie

VIDEO: Singurul Pagani Zonda Cinque Roadster personalizat

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Singurul Pagani Zonda Cinque Roadster personalizat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Acesta este singurul model Zonda Cinque Roadster personalizat. Pagani a creat cinci examplare, iar acesta este singurul care are o coloristica diferita de celelalte modele editie limitata.

 
 
Acest Pagani Zonda Cinque Roadster prezentat in video este ultimul model Zonda, cu toate ca este numerotat ca fiind al patrulea din cele cinci. Seria Cinque este limitata la cinci examplare, toate vopsite intr-o combinatie de negru, alb si rosu. Acest model este unul personalizat, culoarea aleasa fiind o combinatie de negru si galben, cu o linie centrala in culorile drapelului italian.

Pagani Zonda Cinque este dotata cu un propulsor V12 capabil sa dezvolte 678 CP si cuplu de 780 Nm. Viteza maxima nu este cunoscuta inca, dar Pagani a declarat ca accelereaza de la 0-100 km/h in 3.4 secunde si de la 0-200 km/h in doar 9.6 secunde. Pretul acestei editii limitata este de 1.3 milioane de euro.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2117 :: 22.15MB