No SSO cookie

Versiuni de echipare îmbunătăţite pentru modelul EX

voteaza
(0/ 0)
Versiuni de echipare îmbunătăţite pentru modelul EX
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La jumătatea anului Infiniti îmbunătăţeşte dotările pentru originalul model coupé crossover sport. Sistem de navigaţie modern şi sistem audio premium oferite ca dotări standard pentru versiunea GT. Model diesel de bază cu un cuplu de 550 Nm de la 50.900 € TVA inclus.

 
 

Infiniti EX, maşina care stabileşte standardele în segmentul SUV în ceea ce priveşte echiparea de bază, oferă dotări mai bogate ca oricând începând cu această vară. În urma unei modificări a dotărilor făcute la jumătatea anului, fiecare EX, în afara modelului de bază EX30d, este echipat cu sofisticata platformă de navigaţie şi divertisment Connectiviti+ de la Infiniti şi sistemul audio premium Bose®. Acestea sunt doar câteva dintre modificările aduse.

 

Modificările confirmă în special modelul în echiparea medie GT ca una dintre cele mai complete maşini din clasa sa, fără a se recurge la opţiunile scumpe preferate de rivalii EX. Pe lângă sistemul Connectiviti+ şi sistemul audio Bose®, versiunile GT ale modelului EX37 pe benzină sau EX30d diesel sunt echipate acum cu jante de 19” în varianta standard.

 

Noile dotări se alătură la deja impresionanta listă de echipamente de pe fiecare model GT: ornamente din piele, scaune faţă încălzite şi reglabile electric şi volan reglabil electric. Acestea se adaugă toate la dotările fundamentale ale modelului EX, printre care se numără tracţiunea integrală, transmisia automată cu 7 trepte, farurile adaptive cu Xenon şi bancheta rabatabilă electrică, toate acestea fiind dotări standard în familia EX, inclusiv în cazul modelului de bază EX30d.

 

Se oferă echipări suplimentare şi pentru versiunea GT Premium, cea mai dotată versiunea a gamei EX. Fiind deja echipate cu sistemul Connectiviti+ şi cu unele dintre cele mai moderne sisteme de siguranţă dezvoltate până în momentul de faţă - avertizarea în cazul unei coliziuni frontale (FCW - Forward Collision Warning), prevenirea depăşirii benzii (LDP - Lane Departure Prevention) şi avertizarea cu privire la unghiul mort (BSW - Blind Spot Warning), modelele GT Premium vor dispune în dotarea standard începând cu 1 iunie şi de o trapă vitrată acţionată electric, de un sistem audio Bose® premium şi de jante de 19”.

 

Totodată, fiecare model din gama EX va fi disponibil în culoarea Malbec Black şi cu vopsea rezistentă la zgârieturi (Scratch Shield), care a fost oferită pentru prima dată pe sedanul M.

 

Aceste modificări reprezintă cireaşa de pe tortul EX şi reflectă dorinţa clienţilor de a beneficia de modele cu dotări de vârf, o tendinţă observată de Infiniti la toate gamele încă de la prima lansare în Europa, în urmă cu aproape trei ani, a celei mai noi mărci de lux din Japonia.

 

Preţurile pentru cele mai noi modele EX încep de la 50.900 € TVA inclus pentru EX30d cu motor V6 diesel şi un cuplu de 550 Nm, pentru a oferi performanţe pe măsura aspectului inspirat dintr-un coupé.

 

Sistemul Connectiviti+ este o platformă ultramodernă de informaţii şi divertisment concepută să funcţioneze fără probleme pentru a asigura o uşurinţă maximă în utilizare. Sistemul de navigaţie, care dispune de un hard-disc de 30 GB, oferă funcţii precum comanda vocală şi grafică 3D a intersecţiilor şi punctelor de interes pe ecranul touch-screen de înaltă rezoluţie. Totodată, există şi o funcţie unică ce oferă acces direct la Ghidurile Verde şi Roşu de la Michelin, pentru a se obţine informaţii turistice privind hotelurile şi restaurantele.

 

Funcţia de divertisment este axată în jurul unui dispozitiv Music Box de 10 GB care poate stoca echivalentul a până la 300 de CD-uri, toate melodiile fiind etichetate în mod clar datorită bazei de date muzicale Gracenote® integrate în hard-disc. Muzica este redată la o calitate demnă de o sală de concerte datorită sistemului Bose® Premium Sound System cu 11 difuzoare. Alte dotări precum portul USB, redarea DVD-urilor sau funcţia Bluetooth pentru utilizarea telefonului mobil fără a folosi mâinile şi streamingul audio, pentru care la unele modele concurente se percepe o taxă suplimentară, sunt toate incluse în pachetul tehnologic.

 

Cel mai nou crossover sport Infiniti EX este disponibil la centrele Infiniti din toată Europa începând cu 1 iunie la preţuri ajustate pentru a reflecta dotările suplimentare:

 

EX30d                                     50.900 TVA inclus

EX30d GT                               56.750 TVA inclus

EX37 GT                                 56.800 TVA inclus

EX30d GT Premium                61.225 TVA inclus

EX37 GT Premium                  61.275 TVA inclus

 

 

Preţurile dotărilor opţionale sunt următoarele: vopsea metalizată, 950 € TVA inclus; bare portbagaj din aluminiu, 500 € TVA inclus; trapă vitrată acţionată electric (standard pe versiunea GT Premium), 1.350 € TVA inclus; ornamente interioare din lemn de arţar lăcuit manual, 450 € TVA inclus; sistem Connectiviti+ (standard pe versiunile GT şi GT Premium), 2.500 € TVA inclus.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2135 :: 17.8MB