No SSO cookie

Vauxhall Corsa, dedicat nationalei Angliei pentru Campionatul Mondial de Fotbal

voteaza
(0/ 0)
Vauxhall Corsa, dedicat nationalei Angliei pentru Campionatul Mondial de Fotbal
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Divizia Opel din Marea Britanie, Vauxhall, a pregatit o editie speciala dedicata echipei nationale a Angliei la Campionatul Mondial de Fotbal.

 
 

Dupa ce Opel a prezentat o editie limitata Corsa dedicata Cupei Mondiale de Fotbal, care purta insemnele nationalei Germaniei, marca geamana din Marea Britanie, Vauxhall, a lansat o versiune asemanatoare dedicata nationalei Angliei.


Kit-ul pregatit de Vauxhall este disponibil la un pret de 150 de lire sterline si include dungile in steagul Angliei care pleaca de pe capota si se prelungesc pe suprafetele laterale ale modelului. Mai mult, oglinzile sunt vopsite in culorile steagului englez. Editia limitata pusa la punct de Vauxhall nu este atat de limitata ca si cea germana, insa pastreaza acelasi spirit.


Anglia va juca in grupa C alaturi de SUA, Algeria si Slovenia si este una dintre echipele favorite la castigarea trofeului.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2105 :: 15.06MB