No SSO cookie

Unde puteți închiria ieftin autoturisme în București?

voteaza
(5/ 1)
Unde puteți închiria ieftin autoturisme în București?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iată firma din București care practică printre cele mai mici prețuri

 
 

Dacă aveți drum prin București și nu vreți să pierdeți nimic din frumusețea capitalei, având în vedere că București, pe lângă faptul că este centrul economic al țării, reprezintă și centrul cultural și academic al României, compania de închirieri auto București Swiso Rent A Car este partenerul  care vă va da cheile de la mașină și vă va lăsa să explorați singur, după bunul plac!

Știm, multă lume s-a întrebat de nenumărate ori de ce să închirieze o mașină și dacă acest serviciu chiar prezintă avantaje. Da, închirierea unei mașini are numeroase avantaje, în anumite condiții, în detrimentul cumpărării uneia noi, printre care se număra:

- Afacerile. Atunci când aveți de făcut un drum, în interes de serviciu, în altă localitate, iar mașina firmei nu este disponibilă ce faceți? Închiriați o mașină și vă faceți treaba cu ea. Simplu și rapid. Sau dacă sunteți la început de drum într-o afacere și înca nu vă premiteți achiziționarea unei mașini, serviciul de închiriere este avantajos, mai ales dacă este pe termen mai lung de 30 de zile.

-  Comoditatea. Este mult mai comod să închiriați o mașină decât să apelați la alte mijloace de transport pentru a vă deplasa de bună voie prin orașul unde locuiți sau prin alte orașe ale țării, cum ar fi o vizită de plăcere sau de muncă în București. În plus, nu aveți nici grija plătirii de taxe și asigurări, de asta se ocupa firma care închiriază.

- Călătoriile în grup. Dacă familia are mai mulți membrii, puteți închiria o mașina mai mare, cu locuri mai multe, pentru o călătorie împreună.

- Evenimentele. Sunt anumite situații în viață când nu vă ajunge o mașină. Un botez, o nuntă, vin în vizita niște prieteni. Închiriați o mașină și vei face față cu brio neprevăzutului.

Dacă v-ați convins că există anumite situații în care inchirierea unei masini este cea mai bună soluție, la fel cum este și vizitarea capitalei, Swiso Rent A Car București vă propune 11 modele diferite de mașini de închiriat:

Daewoo Matiz, pe benzina;
Chevrolet Spark;
Dacia Logan, pe benzina;
Noul Dacia Logan pe benzina sau pe motorina;
Ford Fiesta;
Hyundai Accent;
Renault Megane;
Renault Symbol;
Audi A4;
Peugeot 308;
Opel Insignia.

Puteți închiria orice mașina vă doriți de la Swiso Rent A Car pentru o zi sau chiar pe mai multe luni, depinde de necesități. Prețurile diferă de la model la model, însa vă puteți bucura și de închirieri cu numai 6 euro pe zi, fără TVA.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1494 :: 17.78MB