No SSO cookie

Un nou Volkswagen Microbus

voteaza
(0/ 0)
Un nou Volkswagen Microbus
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Klaus Bischoff declara ca un nou Volkswagen Microbus este in planurile sale si ale companiei germane.

 
 
A venit timpul sa se stearga praful depus dupa atatia ani pe visul periodic de a renaste legenda Volkswagen Microbus. Auto Express, il citeaza pe Klaus Bischoff, designerul sef al brandului Volkswagen, care crede ca o noua versiune a clasicului VW este o parte fundamentala a motivatiei slujbei sale. "Bot de Elicopter" cum este el cunoscut in Romania, a reprezentat imaginea unei intregi generatii, in anii '70, fiind simbolul miscarii Flower Power.


Un amanunt care conteaza extrem de mult este argumentul Noului Beetle, un remake care functioneaza pe piata, cu succes, de aproape 10 ani. Asadar, un remake pentru Volkswagen Microbus prinde contur.


Initial, a existat un proiect Volkswagen Microbus Concept, prezentat in 2001 la Detroit, dar care a fost ucis din fasa de costurile de productie.
Insa un nou Microbus este pe cale sa se nasca, conform declaratiilor lui Bischoff, insa Volkswagen trebuie sa ia o decizie privind limita creativitatii, sau a convetionalului, la care va fi supus vehiculul.
Pentru aceasta, atelierele de design ale Volkswagen  de pe intreg globu au fost rugate sa contribuie fiecare cu o versiune a unui vehicul care sa aiba o influenta mare asupra maselor, in timp ce platforma care-i va sta la baza, si motorizarile posibile, nu au fost, nici ele, inca stabilite .


Ca sa tragem o concluzie, cel mai probabil este faptul ca ne vom gasi in fata unui nou concept Volkswagen Microbus, undeva in 2012.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Mie imi place si design-ul asta deja ... N-ar fi rau , unu diesel , si hybrid... dar sa aiba sliding door pe amandoua partile .Si un sun-roof mare ! Good luck VW !!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2029 :: 17.79MB