No SSO cookie

Un nou concept Lincoln, in pregatire pentru LA Show 2011

voteaza
(0/ 0)
Un nou concept Lincoln, in pregatire pentru LA Show 2011
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lincoln se chinuie de ceva vreme sa isi gaseasca identitatea, dar acest lucru se pare ca nu impiedica marca americana sa pregateasca un nou concept ce va fi prezentat la Los Angeles Auto Show 2011.

 
 

Conceptul va utiliza cel mai probabil platforma de constructie Ford Focus, el fiind un preview al unui model Lincoln entry-level. Versiunea de serie va fi lansata in aproximativ trei ani.

 

Informatiile sunt in linie cu activitatea lui Lincoln din ultimii anii, firma din cadrul grupului Ford prezentand, in ianuarie 2009, Concept C (foto), un show-car bazat de asemenea pe platforma lui Focus.

 

Salonul auto de la Los Angeles se va deschide in acest an la 18 noiembrie, deci mai este suficient timp pentru ca noi informatii despre conceptul Lincoln sa fie prezentate. Promitem sa revenim cu aceste informatii si, speram, fotografii, imediat ce acestea vor fi facute publice.

 

Cristian Iovitu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3975 :: 22.12MB