No SSO cookie

TRW Automotive ar putea deschide o fabrica de volane în România

voteaza
(0/ 0)
TRW Automotive ar putea deschide o fabrica de volane în România
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

TRW Automotive Inc., unul dintre primii zece furnizori mondiali de componente pentru industria auto, intenţionează să pătrundă pe piaţa românească având în plan construirea unei fabrici de volane în judetul Timiş.

 
 
[poza1s]Realizarea acestor intenţii urmează a se concretiza prin intermediul subsidiarei sale germane TRW Automotive Safety Systems GmbH, prima acţiune în acest sens fiind o vizită, în urmă cu o săptămână a unei delegaţii din partea companiei. Oficialii TRW Automotive Safety Systems GmbH au analizat mai multe posibile amplasamente ale viitoarei fabrici, care, după primele estimări, va reprezenta o investiţie cifrată la câteva milioane de euro, potrivit unor surse media. Deocamdată nu se pot avansa eventualele rezultate ale vizitei, singura poziţie oficială, din partea autorităţilor judeţului Timiş fiind doar faptul că reprezentanţii firmei germane au vizualizat posibilele locaţii unde ar putea realiza investiţia. În cazul în care va decide să investească în Timiş, TRW Automotive va avea un concurent important, reprezentat de grupul austriac Eybl International AG, care deţine două fabrici în apropiere de Timişoara, la Deta, specializate în producţia de volane şi tapiţerie de scaune şi portiere pentru mărci de autovehicule precum BMW, Mercedes, Audi şi Jaguar.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

cool idea de a fabrica volane in romania pentru producatori auto de renume mondial,dar de ce salarizarea angajatiilor lasa de dorit ca la orice strain care deschide fabrici in romania ? totusi profitul e urias si nu cred ca nu puteti mai mult! fara suparare da prea mult nu va tine vrajeala asta 1 :coolsmile:

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1471 :: 17.76MB