No SSO cookie

Toyota Yaris la minut

voteaza
(0/ 0)
Toyota Yaris la minut
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul de autovehicule Toyota a pasit cu dreptul in noul an, dupa ce, in primul an de functionare, principala sa uzina din Europa a scos de pe linia de fabricatie cel de-al 200.000-lea model Yaris, informeaza un comunicat al companiei transmis, luni, sitului www.masini.ro.

 
 
Situata la Valenciennes, in Franta, unitatea de productie a ajuns la o ritmicitate cu adevarat japoneza, la fiecare minut fiind finalizata o unitate a modelului Yaris. Gratie unei piete favorabile, livrarile acestui model s-au ridicat anul trecut la aproximativ 210.000 de unitati. Principalele piete ale modelului au fost Italia, cu circa 60.000 de unitati, Marea Britanie, unde au fost livrate 31.300 de unitati, si Franta, cu peste 25.000 de cumparatori.
[poza1s]Incepind cu lansarea sa, in 1999, vinzarile europeane ale modelului Yaris au atins un total de mai mult de 750.000 de unitati livrate, fiind considerat unul dintre cele mai mari succese ale companiei japoneze la nivel european.
Pina in 2004, previziunile companiei continua statusul optimist dobindit in ultimii ani. Oficialii Toyota au anuntat ca, la data mentionata, vor fi capabili sa produca peste 500.000 de vehicule, 830.000 de motoare si 550.000 de sisteme de transmisie. Capacitatile de productie vor fi situate in Franta, Marea Britanie, Polonia si Turcia.
[poza2d] Ca ultima noutate, Toyota si grupul francez PSA Peugeot-Citroen vor produce, in colaborare, pina in anul 2005, un nou model de autoturism de mic-litraj. Modelul va fi fabricat in 300.000 de exemplare, o treime dintre acestea urmind sa poarte marca Toyota.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1309 :: 17.76MB