No SSO cookie

Toyota reduce productia

voteaza
(0/ 0)
Toyota reduce productia
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a anuntat reducerea productiei de autoturisme.

 
 
Toyota si Honda au inregistrat cereri imense pentru vehiculele hibride pe care pe fabrica, datorita eforturilor guvernului japonez de a avea pe strazi cat mai multe masini eco.
Toyota Prius a fost cea mai bine vanduta masina mai bine de un an, si pana si Honda Insight a vandut mai mult decat  spuneau toate pronosticurile specialistilor.

Din nefericire, stimulentele guvernamentale se vor epuiza in octombrie, iar Toyota a anuntat ca planuieste o scadere a productiei de autoturisme destinate uzului personal.
Conform Agentiei de Stiri Kyodo, din Japonia, cel mai mare producator japonez de autovehicule isi va reduce productia, in ultimul trimestru al anului in curs, de la 14.000 unitati pe zi, cat produce astazi, la 12.000 unitati.
Toyota se asteapta ca cererea de autoturisme sa creasca din nou anul viitor.

Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1483 :: 17.78MB