No SSO cookie

Toyota planuieste un hibrid sportiv

voteaza
(0/ 0)
Toyota planuieste un hibrid sportiv
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota va modifica sistemul hibrid regasit pe Prius pentru a realiza un model hibrid sportiv.

 
 
Toyota doreste sa intre pe piata deschisa de Honda prin modelul Honda CR-Z. Toyota va sa modifica sistemul hibrid de pe Prius pentru a realiza o versiune sportiva. Aceasta mutare face parte din planul niponilor de a oferi un model hibrid in fiecare segment pana in 2020.

Toyota va produce anul acesta peste 1 milion de unitati hibride pentru modelele Prius si Auris HSD. Un oficial Toyota a declarat ca dezvoltarea de noi modele hibride este o prioritate. Acesta a mai dorit sa adauge ca nu vor dezvolta un nou sistem hibrid, cel compus din propulsorul pe benzina de 1.8 litri si motorul electric fiind foarte versatil si usor de adaptat.

Unul dintre primele modele hibride care va fi lansat este cel bazat pe conceptul FT-86. Toyota a trimis in data de 27 mai 2010 actele necesare pentru a patenta numele si anumite parti de caroserie pentru modelul Toyota FR-S. Acest nume va fi folosit in SUA si Canada, despre numele folosit de japonezi in Europa inca nu avem nici o informatie. Noul model se va baza pe conceptul FT-86.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1837 :: 22.05MB