No SSO cookie

TMG TS-650 a debutat in cadrul Salonului Auto de la Essen

voteaza
(5/ 1)
TMG TS-650 a debutat in cadrul Salonului Auto de la Essen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest model performant, TMG-TS650. In plus, avem pentru voi si o serie de imagini interesante.

 
 

Stim ca producatorii auto colaboreaza cu diferite companii de tuning cand vine vorba de modificarea unor masini pentru diferite evenimente auto precum SEMA Show sau Salonul Auto din Essen.

De cele mai multe ori modelele nu atrag atentia insa acest lucru nu s-a intamplat si cu modelul TS-650 Concept produs de divizia motorsport a celor de la Toyota.

Acesta a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Essen, Germania. Cu aceasta ocazie va prezentam cateva imagini surprinse in cadrul evenimentului. Insa pana atunci iata cateva informatii cu privire la acest model performant.

conceptul este bazat pe versiunea anterioara Lexus LS. Modelul care poarta denumirea TS-650 Concept este o masina de mare performanta care beneficiaza de un motor twin-turbo de 5.0 litri si care poate produce, atentie, 641 cai putere si 710 Nm. Toate acestea sunt cuplate la o cutie de viteze in opt trepte.

Ramane sa vedem daca acest model va fi produs in serie sau daca macar vom avea ocazia sa il vedem in anumite competitii de motorsport.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3759 :: 22.14MB