No SSO cookie

Titi Aur a adus in Romania primul Centru Mobil de Conducere Defensiva

voteaza
(0/ 0)
Titi Aur a adus in Romania primul Centru Mobil de Conducere Defensiva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Multiplul campion national de raliuri Titi Aur a lansat, in premiera in Romania, Centrul Mobil de Conducere Defensiva, un spatiu inchis si acoperit de curs, obtinut prin modularea unei semi-remorci de camion, cu o suprafata utila de 100 mp. 

 
 

Centrul Mobil de Conducere Defensiva este destinat celor care isi doresc sa aprofundeze tehnicile sofatului inteligent si sigur si sa adopte un comportament corect la volan.

Centrul este prevazut cu o sala de curs de 35 mp si poate acomoda, simultan, o grupa de cursanti de pana la 30 de persoane, spatiul avand toate dotarile tehnice necesare bunei derulari a cursurilor: videoproiector, ecran de proiectie si sonorizare, precum si autonomie de functionare proprie (iluminare, climatizare si aer conditionat, generator de curent).

„Conducerea defensiva si, implicit, comportamentul la volan, reprezinta un subiect extrem de important insa, din pacate, destul de putin abordat in Romania. Aceasta este premiza de la care am pornit atunci cand am decis sa punem bazele Centrului Mobil de Conducere Defensiva,” a declarat Titi Aur.

Cei ce vor opta pentru cursurile de conducere defensiva vor avea la dispozitie un simulator de rasturnare, simulator de tamponare si de pozitie la volan, pozitia mainilor pe volan, dar si testarea timpului de reactie. “Le dam, astfel, posibilitatea de a se confrunta cu cat mai multe situatii practice”, a mai spus Aur.

Cu prilejul prezentarii centrului, a avut loc si lansarea cartii „Auto CONTROL – tehnici si tactici de conducere defensiva si sportiva”, semnata Norin Pausan si coordonata de Titi Aur.

In ultimii doi ani, peste 6.000 de persoane au absolvit cursurile Scolii de pilotaj Titi Aur.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1724 :: 22.11MB