No SSO cookie

Tata va produce noi modele Jaguar

voteaza
(0/ 0)
Tata va produce noi modele Jaguar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Firma indiana Tata a confirmat ca are in lucru noul Jaguar Station wagon, un roadster, si un nou model entry-level.

 
 
Desi au existat zvonuri despre unele noi modele Jaguar si Land Rover care s-ar afla pe masa de lucru a companiei indiene, care detine cele doua branduri, aceasta din urma nu a confirmat oficial niciunul dintre ele. Asta pana acum, cand Tata face dezvaluiri despre planurile companiei.


Pana acum au existat scurgeri de informatii potrivit carora era in plan crearea unui model break, sau station wagon, derivat din modelul XF, dar si un nou roadster, denumit XE. Potrivit declaratiilor presedintelui companiei Tata, Ratan Tata, gigantul indian planuieste sa extinda oferta diviziei premium prin cele doua branduri, Jaguar si Land Rover.


Mai mult, Tata a declarat ca se doreste lansarea unui break, a unui  nou entry-level Jaguar si chiar a unui roadster. Cat despre Land Rover, Tata preconizeaza crearea unui nou SUV Range Rover, dar nu este sigur ca nu e vorba despre recent lansatul model Evoque coupe. De asemenea, planurile companiei au in vedere si lansarea unor serii Land Rover hibrid.


"Actuala oferta de vehicule a inregistrat o renastere a comenzilor, iar adevarata provocare pe care o are compania, astazi, este de a produce suficiente vehicule cat sa acopere cererea de pe piata", a declarat Ratan Tata.
Vanzarile Jaguar si Land Rover au inregistrat o crestere spectaculoasa de 60%, ajungand in luna iunie la 57.153 unitati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1534 :: 17.78MB