No SSO cookie

Succesorul lui Ford Focus va fi disponibil în septembrie 2004

voteaza
(0/ 0)
Succesorul lui Ford Focus va fi disponibil în septembrie 2004
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford va prezenta modelul succesor al gamei Focus la Salonul Auto de la Geneva, care se va desfăşura în luna martie a anului viitor, informează săptămânalul german Automobilwoche.

 
 
[poza1s] Chiar dacă publicul va deveni nerăbdător, producţia noii generaţii Ford Focus nu va începe vara viitoare. Potrivit datelor publicate, conversia liniilor de producţie pentru asamblarea noului model se va face în august şi abia după 1 septembrie 2004 acest model ar putea fi disponibil pe piaţă. Cele două variante Focus, cea cu cinci portiere şi varianta mai sport, cu trei uşi, vor fi lansate în acelaşi timp. Variantele station wagon şi hatchback vor fi disponibile în luna aprilie a anului 2005. [poza2s]Ford a mai pregătit pentru modelul Focus şi varianta convertibilă, cu două locuri, asamblată pe o platformă mai scurtă. Aceasta va fi lansată după jumătatea anului 2005, producătorul urmând să decidă şi tipul de acoperiş al modelului, care va fi de tip soft top sau hard top. Separat, Ford încearcă o dezvoltare a gamei sale de motoare diesel. Deja, din luna septembrie, Ford Mondeo va fi disponibil cu o motorizare TDCi, la standarde de poluare Euro 4, de 130 CP. În plus, compania are în pregătire şi un motor de 2,3 litri, de 150 CP, care va intra pe piaţă în prima parte a anului viitor. Ca o ultimă noutate, începând din acestă lună, modelul Fiesta va avea ca opţiune şi un motor diesel de 68 CP, cuplat la o transmisie semi-automatică de tip Durashift-EST.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1358 :: 17.76MB