No SSO cookie

Subaru doreste sa improspateze gama de modele

voteaza
(0/ 0)
Subaru doreste sa improspateze gama de modele
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Surse din interiorul companiei indica faptul ca Subaru doreste sa introduca o noua serie de modele. Acestea vor avea un design revolutionar bazat pe conceptul Impreza si vor beneficia de asemenea si de noile proplsoare boxer.

 
 
Subaru a prezentat conceptul Impreza in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles sub forma unui studiu conceptual, la momentul respectiv japonezii neoferind informatii clare cu privire la viitorul acestuia. Studiul duce designul compact Subaru intr-o noua directie, unde limbajul stilistic denumit "Confidence in Motion" intalneste performanta si fiabilitatea specifica japonezilor.

Designerul sef, Osamu Namba a declarat ca scopul conceptului a fost de a oferi informatii cu privire la noua directie aleasa de companie. Cu toate ca noul concept poarta numele de Impreza, acesta nu reprezinta modelul propriu-zis, ci mai degraba viitoarea gama de modele. Subaru doreste unifice limbajul stilistic al modelelor.

Namba a declarat ca este probabil ca noile modele sa primeasca o grila hexagonala, noile faruri tip "ochi de vultur" si o garda la sol mai joasa. Modelele mai inalte precum Outback si Tribeca vor avea o capota mai agresiva si o grila usor modificata.

Subaru lucreaza de asemenea la un nou model coupe si o versiune hibrida a modelului Legacy. Coupe-ul va fi primul care va beneficia de noul propulsor boxer, propulsor care nu a suferit modificari substantiale de la introducerea sa de acum 21 de ani. Noul Legacy hibrid va combina tehnologia propulsorului boxer cu cea a unui motor electric alimentat de baterii Li-Ion.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1950 :: 22.11MB