No SSO cookie

Standul SEAT

voteaza
(0/ 0)
Standul SEAT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alaturi de conceptul IBX, SEAT s-a prezentat la salon cu intreaga gama disponibila, alaturi de care si-au facut aparitia si doua noi versiuni ale unor modele de serie, Alhambra 4WD si Ibiza ST.

 
 



Oferit intr-o singura versiune de motorizare, Alhambra 4WD dispune de un propulsor diesel de doi litri si cu o putere de 140 CP, binecunoscut de alftel in intreaga mare familie a grupului Volkswagen.


Motorul este cuplat cu o transmisie manuala cu sase rapoarte, ce ofera potrivit SEAT o buna versatilitate modelului. Alhambra 4WD atinge o viteza maxima de 191 km/h, iar acceleratia 0-100 km/h se realizeaza in 11,4 secunde, in timp ce consumul mediu raportat de SEAT este de 6 litri/100 km. Modelul poate fi comandat in versiune cu cinci sau cu sase locuri.

In ceea ce il priveste pe Ibiza ST, SEAT a folosit pur si simplu ocazia oferita de salonul elvetian pentru a-si "imprieteni" si mai mult potentialii clienti cu modelul lansat in productie la jumatatea anului trecut. La ani-lumina distanta in foarte multe privinte de conceptul IBZ din 2009 ce l-a prefigurat, Ibiza ST ofera fata de echivalentele din gama Skoda motoare mai noi, incercand in acelasi timp sa fie un concurent de succes pentru Clio Estate. Peugeot 207 SW si, din anumite puncte de vedere, chiar cu Dacia Logan MCV.


Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.8579 :: 22.13MB