No SSO cookie

Special pentru clientii Toyota

voteaza
(0/ 0)
Special pentru clientii Toyota
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari si TOYOTA Romania lanseaza prima polita co-branded de tip CASCO de pe piata romaneasca

 
 
ALLIANZ-TIRIAC, liderul pietei romanesti a asigurarilor si TOYOTA Romania, importatorul autorizat al celui mai mare constructor de automobile la nivel mondial ofera publicului din Romania prima polita de asigurari co-branded, creata special pentru clientii unui producator auto.

Incepand din 26 iulie, clientii TOYOTA pot achizitiona un produs de asigurare casco personalizat, beneficiind de protectia oferita de asiguratorul auto numarul 1 din Romania, ALLIANZ-TIRIAC, la preturi avantajoase, precum si de garantia unor servicii de despagubire si reparatii de cea mai buna calitate realizate de atelierele autorizate TOYOTA.
Polita co-branded ALLIANZ-TIRIAC Asigurari / TOYOTA este destinata tuturor detinatorilor de autovehicule noi sau second hand cu vechime mai mica de 5 ani, persoane fizice sau juridice.
Produsul este oferit in 3 variante - trei Pachete de asigurare -, clientii putand opta in functie de exigentele si nevoile lor specifice, pentru solutia care raspunde cel mai bine acestora: BASIC, STANDARD sau PREMIUM.
Cu ocazia lansarii acestui produs, reprezentantii celor doua companii au declarat:
Aurel Badea, Director Executiv Asigurari Generale ALLIANZ-TIRIAC Asigurari: "Ne bucuram ca, inca o data, reusim sa aducem o noutate pe piata romaneasca: o polita Casco creata special pentru clientii unui producator auto. Lansarea acestui produs co-branded se inscrie in programul de flexibilizare a ofertei ALLIANZ-TIRIAC, prin care ne propunem sa raspundem cat mai exact nevoilor individuale de protectie ale diferitelor segmente de clienti. In acelasi timp, este o dovada a faptului ca dorim ca asiguratilor nostri sa le fie foarte usor sa-si repare masina in caz de dauna, iar respectivele reparatii sa fie de cea mai buna calitate."
Radu Petrescu, Director After Sales TOYOTA Romania: "Lansam astazi, impreuna cu ALLIANZ-TIRIAC, prima polita co-branded de pe piata romaneasca. Sunt optimist cu privire la impactul acestui program deoarece reuneste calitatea celor mai bune servicii pentru clientii nostri comuni. Noul serviciu de asigurare garanteaza clientilor TOYOTA avantajul de a rezolva orice eveniment rutier intr-un singur loc, in cel mai scurt timp, beneficiind de reparatii autorizate TOYOTA. in plus, Polita co-branded ALLIANZ-TIRIAC Asigurari/ TOYOTA ofera unicitatea unor preturi speciale pentru clientii TOYOTA."
Beneficiile oferite de noua polita de asigurare emisa de ALLIANZ-TIRIAC pentru clientii TOYOTA sunt multiple: de la posibilitatea de a opta pentru diverse variante de acoperire a riscurilor, pana la proceduri simple si eficace de solutionare a daunelor. Pentru a-si repara masina, detinatorul unei asemenea polite co-branded va trebui doar sa aleaga un atelier autorizat TOYOTA. Constatarea daunelor si reparatiile se vor efectua in unitatea reparatoare aleasa, iar plata pieselor si manoperei se face in mod direct intre compania ALLIANZ-TIRIAC si service.
Clientii care opteaza pentru Pachetul de asigurare PREMIUM beneficiaza suplimentar de posibilitatea utilizarii unui autovehicul marca TOYOTA pe perioada in care masina clientului se afla in reparatie.
Parteneriatul incheiat intre TOYOTA Romania si ALLIANZ-TIRIAC garanteaza clientilor confort, calitate la standarde internationale si servicii ireprosabile, in acord cu filosofia TOYOTA si valorile ALLIANZ-TIRIAC. in acelasi timp, aceasta asociere reprezinta o garantie pentru excelenta serviciilor oferite clientilor: solutii de asigurare personalizate, adaptate nevoilor individuale de protectie, solutionarea operativa si profesionista a daunelor. Calitatea ireprosabila a reparatiilor autorizate TOYOTA asigura proprietarilor pastrarea garantiei de 5 ani a autovehiculului si de 12 ani impotriva perforarii caroseriei prin coroziune.
Toate serviciile de reparatii sunt oferite de personal cu inalta calificare, in cadrul unor structuri moderne - reteaua nationala de ateliere autorizate TOYOTA fiind inclusa in cadrul programului european TOYOTA Customer Service Management (TSM). Acest program asigura respectarea standardelor europene in materie de operatiuni de mecanica si tinichigerie-vopsitorie si se traduce in servicii si reparatii de calitate superioara, garantand satisfactia deplina a clientilor.
Detalii cu privire la Polita co-branded ALLIANZ-TIRIAC Asigurari/ TOYOTA pot fi obtinute la sediile Dealerilor Autorizati TOYOTA din intreaga tara.

Allianz–Tiriac Asigurari
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, companie membra a Grupului ALLIANZ, este liderul pietei asigurarilor din Romania incepand din anul 2002.
Autorizata sa practice toate categoriile de asigurari generale si de viata, ALLIANZ-TIRIAC ofera clientilor sai avantajele corelate statutului sau de lider: garantia unor servicii de calitate in conditii avantajoase, calitate superioara a protectiei prin asigurare, expertiza in domeniul planificarii financiare, forta si stabilitate financiara.
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este de 7 ani liderul pietei asigurarilor auto din Romania.

TOYOTA Romania
TOYOTA Romania este importatorul autorizat al marcii TOYOTA in Romania.
Reteaua de ateliere autorizate TOYOTA Romania include in prezent 19 unitati service in cele mai importante orase, pe teritoriul intregii tarii.
Serviciile oferite de TOYOTA Romania prin atelierele autorizate sunt incluse in cadrul programului european Complete Customer Satisfaction -un program de monitorizare continua a calitatii serviciilor si satisfactiei clientilor. in cadrul acestui program, in prezent, TOYOTA Romania se claseaza in topul primelor cinci tari din Europa din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite si al satisfacerii exigentelor clientilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Le felicit pe cele doua societati, in special pe Toyota Romania care are in mod constant "grija" de posesorii de autoturisme cu o vechime mai mare de 5 ani. Masina mea are 5,5 ani, deci NU beneficiaza de pe urma acordului. Felicitari si inca odata BRAVO Toyota Romania!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2283 :: 22.12MB