No SSO cookie

Spalatorie auto pentru modelele la scara!

voteaza
(0/ 0)
Spalatorie auto pentru modelele la scara!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru ca si modelele la scara sunt supuse murdaririi, s-a inventat spalatoria auto potrivita pentru ele.

 
 

Unul dintre cele mai mari inconveniente pe care il prezinta o colectie de modele auto realizate la scara redusa este faptul casi ele se murdaresc. Mai exact, praful le acopera odata cu trecerea timpului, iar daca sunt pastrate fara carcase speciale de protectie, acest lucru este inevitabil. Si pentru ca un simplu stergator de praf nu este suficient, iar folosirea aspiratorului poate crea adevarate dezastre, iar stergerea lor manuala este o adevarata corvoada, o companie germana, denumita Momira a venit cu o solutie de-a dreptul inedita.


Propunerea Momira este Model Car Cleaning System. Inca de la inceput trebuie sa observam ca numele ales este usor eronat, deoarece nu curata efectiv masinile, ci doar indeparteaza praful de pe ele. (to clean = a curata).
The Cleaning System este cat se poate de simplu, constand dintr-o cutie realizata dn aluminiu sau plastic care contine un material pufos special, care retine ca un magnet particulele de praf. Tot ce trebuie sa faci este sa impingi usor masina de colectie dintr-o parte a cutiei in cealalta si eventual sa repeti operatiunea daca este necesar.

Potrivit declaratiei companiei Momira, produsul nu doar indeparteaza praful ci aplica o pelicula protectoare, care previne asezarea ulteriora a prafului si da, totodata, o stralucire aparte masnii. Fibra care indeparteaza/protejeaza este garantata pentru 250 de utilizari.

Germanii ofera Model Car Cleaning System fie pe suport realizat din plastic, fie din aluminiu si adaptata in functie de scara la care este realizat modelul: 1:87, 1:43, 1:24 si 1:18. Pretul acestei jucarii de curatat jucariile este insa unul consistent: intre 34,99 si 49,99 € pentru versunile de baza si 19,99 € pentru consumabilele aferente, indiferent de scara.

Iata si un scurt video, pentru a intelege (daca mai e ceva de inteles) cum functioneaza Momira Car Cleaning System:

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2427 :: 22.18MB