No SSO cookie

Smart pregateste noile modele ForTwo si ForFour

voteaza
(0/ 0)
Smart pregateste noile modele ForTwo si ForFour
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Smart doreste sa reinvie modelul ForFour si sa lanseze un nou model ForTwo.

 
 
Smart doreste sa se reinventeze prin noile modele Smart ForTwo si Smart ForFour. Noile modele vor fi disponbile cu noi propulsoare pe benzina, diesel, sisteme hibride si electrice. Noile modele vor fi concura direct cu noile modele BMW de oras.

Smart va lansa in anul 2012 cea de-a treia generatie Smart ForTwo, noul Smart ForFour urmand sa fie lansat in 2014 in colaborare cu Renault si Nissan.

Noul Smart ForTwo va folosi o platforma mai usoara, care este in prezent dezvoltata de catre Mercedes. Noua platforma va fi imprumutata de Renault, care la randul sau o va folosi pe propriul model pentru doua persoane. Aceasi platforma va fi modificata pentru a putea acomoda modelul mai mare Smart ForFour si noul Renault Twingo.

Noile propulsoare vor avea o capacitate cuprinsa intre 1.2 si 1.8 litri. In cazul ambelor modele, cutia de viteze va fi una cu dublu ambreiaj. Noile modele ForTwo si ForFour vor fi disponibile si cu sistemul hibrid, care face parte din strategia celor de la Mercedes de a micsora emisiile intregii game de propulsoare sub 140 g CO2/km.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1610 :: 17.78MB