No SSO cookie

Skoda Fabia este modelul care a inregistrat cea mai mare crestere a vinzarilor in primele noua luni

voteaza
(0/ 0)
Skoda Fabia este modelul care a inregistrat cea mai mare crestere a vinzarilor in primele noua luni
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Skoda Fabia este modelul care a inregistrat cea mai mare crestere a vinzarilor in primele noua luni ale anului, cu 663% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2000. In clasamentul vinzarilor lunii septembrie, Skoda Fabia se situeaza pe locul 5, iar Skoda Octavia pe locul 3, arata ultima statistica realizata de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Skoda a inregistrat cea mai mare crestere a vinzarilor dintre toate marcile, cu 140,7% mai mult in primele noua luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Este urmata in top de marcile Volkswagen (107,8%) si Opel (100,6%). Cu toate acestea, cea mai solicitata marca in primele noua luni ale anului 2001 a fost Renault.

In lunile ianuarie - septembrie, Skoda a vindut 2.729 de autoturisme, revenindu-i o cota de piata de 14,85%. In anul 2000, Skoda a avut o cota de piata de 9,18%, cu 1852 de masini vindute.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

o masina care evolueaza de la model la model si care se mentine in topul vanzarilor in romania si in momentul de fata

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1569 :: 17.76MB