No SSO cookie

Seful Toyota: "Nu vom muta productia din Japonia"

voteaza
(0/ 0)
Seful Toyota:
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Akio Toyoda, CEO Toyota, a declarat ca desi pare logic ca Toyota sa-si mute productia din Japonia, pe fondul ratei de schimb nefavorabile, acest lucru nu se va intampla.

 
 

Akio Toyoda, presedintele si nepotul fondatorului Toyota, a declarat ca nu intentioneaze sa mute productia de masini in afara Japoniei, asa cum se speculase in presa nipona.


Rata de schimb yen-dolar, nefavorabila producatorilor din Japonia, a deschis discutia conform careia Toyota urmeaza sa-si extinda productia in alte regiuni ale lumii. Pe fondul unor numeroase speculatii cu privire la extinderea productiei Toyota in afara Japoniei, Akio Toyoda recunoaste ca ar fi logica o astfel de masura, dar spune ca primul producator al lumii nu se va indeparta de valorile sale.


Seful companiei Toyota a mai declarat ca spera ca guvernul nipon sa ajute industria auto, unul dintre pilonii principali ai dezvoltarii economiei din tara asiatica, sa poata investi in continuare in Japonia. Toti producatorii japonezi au facilitati de productie pe alte piete ale lumii, insa au declarat ca nu doresc sa mute toata productia din Japonia.


Directorii executivi din industria auto au precizat, insa, ca este foarte posibil ca furnizorii industriei auto sa fie nevoiti sa-si mute fabricile din tara asiatica, in conditiile in care yen-ul continua sa creasca fata de dolar si alte monede de circulatie internationala.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1676 :: 22.14MB