No SSO cookie

Seat prezinta noul monovolum Alhambra

voteaza
(0/ 0)
Seat prezinta noul monovolum Alhambra
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seat a publicat primele imagini cu noul model Alhambra, un monovolum cu 7 locuri bazat pe Sharan.

 
 

Seat a prezentat noul model Alhambra, un monovolum derivat din Volkswagen Sharan. Noul Alhambra prezinta 7 locuri, usi glisante pentru locurile din spate si motorizari TDI si TSI cu o plaja de putere cuprinsa intre 140 si 200 de cai.


Seat Alhambra a preluat din noua filosofie de design a marcii spaniole si aduce in plus, fata de vechea genratie, 22 de centimetri mai mult in lungime, lucru care confera un spatiu interior mult mai mare. Volumul destinat depozitarii ajunge porneste de la 885 litri si poate ajunge la 2297 litri, in functie de dispunera scaunelor.


Sub capota noului monovolum iberic Seat a pregatit doua motorizari pe benzina si doua diesel. Versiunea de baza este echipata cu motorul 1.4 litri TSI cu 150 de cai putere, iar varful de gama este asigurat de un 2.0 TSI cu 200 de cai. TDI-urile din gama lui Alhambra sunt propuklsoare de 2.0 litri disponibile in variantele cu 140 si 170 de cai putere. Toate motorizarile sunt cuplate la transmisia automata Dsg cu 7 rapoarte si dublu ambreiaj.
 

Noul model Seat va fi produs in Portugalia, in fabrica din Palmela iar vanzarile vor debuta in vara acestui an.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4017 :: 22.12MB