No SSO cookie

Seat a realizat impreuna cu ABT un Leon Cupra de 310 CP

voteaza
(0/ 0)
Seat a realizat impreuna cu ABT un Leon Cupra de 310 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Segmentul hatchback-urilor sportive a primit un nou membru, acesta este un Leon Cupra R tunat de ABT.

 
 
Seat a realizat impreuna cu tunerul ABT o versiune imbunatatita a modelului Leon Cupra R. Biroul elvetian a celor de la Seat a colaborat cu ABT pentru realizarea unei editii limitate care sa marcheze castigarea titlului WTCC in 2009. Numele complet al noului model este Seat Leon Cupra R310 WCE si va fi disponibil doar in Elvetia intr-un numar limitat de 200 de exemplare.

Acesta are o coloristica deosebita, toate modelele sunt vopsite in negru si au aplicate viniluri sportive si geamuri fumurii. Printre dotari amintim blocurile optice cu bi-xenon, un nou set de jante, scaune Recaro, interior imbracat in alcantara, sistem multimedia cu touchscreen, cruise control, ESP, TCS, XDS si sase airbag-uri.

In ceea ce priveste partea mecanica, cei de la ABT au imbunatatit propulsor 2.0 TSI ridicand puterea la 310 CP. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 5.8 secunde, iar viteza maxima este de 270 km/h. Rivalii principali sunt modelele Ford Focus RS si Golf 6 GTI. Pretul acestei editii limitate este de aprox 32.000 de euro, pret in care este inclus si un curs de pilotaj.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1587 :: 17.78MB