No SSO cookie

Saab va prezenta la Geneva un concept hatchback si noul 9-3 facelift

voteaza
(0/ 0)
Saab va prezenta la Geneva un concept hatchback  si noul 9-3 facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anul 2011 este unul decisiv pentru Saab, producatorul suedez doreste sa comercializeze aproximativ 80.000 de unitati, dar au nevoie de modele noi pentru a mari vanzarile. Saab va prezenta la Geneva un concept si noul 9-3.

 
 
Saab a prezentat deja un teaser pentru modelul 9-5 Sportcombi, iar Salonul Auto de la Geneva va marca prezentarea unui concept pentru viitorul model hatchback si noul model 9-3 facelift sau o editie limitata a acestuia. 

Saab va lansa in 2012 un nou model hatchback care se va baza pe vechiul Saab 900 Aero. Numele noului model va fi 9-3 si va marca reintrarea producatorului pe piata hatchback-urilor. Producatorul suedez a declarat ca este o prioritate sa introduca noile modele pentru a deveni mai competitivi.

Conceptul va prezenta de asemenea noua filozofie de design care va fi regasite pe viitoarele modele Saab. Suedezii pregatesc de asemenea si un propulsor pe benzina supraalimentat de 1.6 litri si o transmisie cu dublu ambreiaj.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1649 :: 22.11MB