No SSO cookie

Saab va lansa 5 noi modele pana in 2013

voteaza
(0/ 0)
Saab va lansa 5 noi modele pana in 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Saab va avea sde munca in urmatorii trei ani cand va lansa pe piata nu mai putin de cinci noi modele.

 
 

Trecerea suedezilor de la Saab in proprietatea olandezilor de la Spyker se anunta a fi o reusita. Conform ultimelor informatii de pe piata, Saab va lansa pana in 2013 cinci noi modele.


Punctul forte al marcii suedeze il reprezinta noua generatie a modelului 9-5, un sedan de lux care intentioneaza sa preia cat mai mult din segmentul de piata pe care activeaza. Anul viitor, Saab isi va mari gama cu noul 9-5 Estate si noul 9-4X crossover. De asemenea, ne asteptam in urmatoarea perioada la o versiune cu ampatament marit a modelului 9-5.


In plus, Saab va lansa in 2012 o versiune revizuita a modelului 9-3, care va fi produs pe aceeasi platforma Epsilon 1, insa nu va mai beneficia de componentele GM, ci de componente survenite din alte surse. In sfarsit, Saab va pregati pentru 2013 o mica surpriza. Suedezii vor arunca pe piata noul model 9-2, un rival pentru Mini Cooper.



Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1624 :: 17.78MB