No SSO cookie

Rolls Royce va lansa la Geneva un model electric

voteaza
(0/ 0)
Rolls Royce va lansa la Geneva un model electric
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rolls Royce pregateste pentru Geneva o versiune electrica a limuzinei Phantom. Britanicii au declarat ca noul Phantom electric este un experiment pentru a vedea cat este de eficient un astfel de model si daca merita introdus.

 
 
CEO-ul Rolls Royce, Torsten Müller-Ötvös a declarat ca este primul model electric in segmentul ultra-lux. Acesta a continuat spunand ca noul model electric reprezinta un pas inainte in dezvoltarea unui sistem de propulsie mai eficient si mai ecologic.

Noul model 102 EX sau Phantom Experimental Electric va incepe un turneu international si va fi pus la dispozitia clientilor din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia. Rolls Royce doreste sa afle parerea potentialilor clienti pentru a realiza o masina care sa satisfaca nevoile acestora.

Müller-Ötvös a declarat ca doreste sa afle daca clientii sunt multumiti de autonomia intre incarcari, dar si daca noul model electric ofera calitatea si confortul caracteristic modelelor Rolls Royce. Cei mai in masura sa decida acest lucru sunt chiar clientii. Producatorul britanic va prezenta noul model in 1 martie 2011, tot atunci va oferi si primele informatii oficiale cu privire la performantele noii limuzine electrice.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2059 :: 17.78MB