No SSO cookie

Renault România estimeaza vânzari de circa 80 de unitati pentru modelul Vel Satis

voteaza
(0/ 0)
Renault România estimeaza vânzari de circa 80 de unitati pentru modelul Vel Satis
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Vel Satis, nava amiral a flotei Renault, s-a lansat, marţi, şi pe piaţa românească, vânzările aşteptate pentru acest model fiind de aproximativ 80 de unităţi în acest an, a declarat Nicolas Ianculescu, director general al Renault România.

 
 
[poza1s]”Obiectivul nostru este să vindem la fiecare 11 maşini din segmental de lux şi un model Vel Satis. Acest lucru înseamnă să obţinem o cotă de circa 9% din acest segment, evaluat de noi în acest an la aproximativ 880 de unităţi”, a precizat Ianculescu.
Oficialul Renault a adăugat că trăsătura principală a lui Vel Satis este nonconformismul. Deşi este o berlină de lux, modelul este o ruptură în gama tradiţională a berlinelor, este o alternativă pentru clienţii care vor o maşină “altfel” ieşită din bariera stereotipurilor.
[poza2s]De altfel, a adăugat oficialul Renault, la nivel mondial, în ultimul an s-a consemnat o scădere cu 13,5% a pieţei berlinelor, în favoarea modelelor cu alte forme de caroserie, precum coupe, monospace, hatchback sau cabriolet.
“Vel Satis este o ambiţie specială prin care Renault vrea să îşi afirme diferenţa”, a afirmat Christian Esteve, directorul Renault pentru Europa Orientală, care a adăugat că, Vel Satis este ultimul dintre modelele Renault care este adus cu întârziere pe piaţa romănească, adică la mai bine de doi ani de la lansarea sa oficială.
[poza3s]Renault şi-a propus să cucerescă o poziţie durabilă pe piaţa automobilelor de lux, segment dominat în Europa de câteva mărci, cu modele precum BMW Serie 5, Mercedes E Class, Peugeot 607, Audi A6 sau Skoda Superb.
La nivel european, compania franceză mizează pe vînzări de circa 50.000 de unităţi anual sau o cotă de 3% din segmentul S, cel al maşinilor premium-lux. Totalul vânzărilor programate este de 300.000 de unităţi, suficiente pentru a acoperi investiţiile de proiectare şi producere a acestui model, în valoare de 648 milioane de euro.
[poza4d]Cu toate că primul lucru vizibil deosebit la Vel Satis este exteriorul, acest model a fost creat de la interior spre exterior. Maşina este cu 13 centimetri mai mare faţă de alte modele din clasa sa, oferind un spaţiu generos în habitaclu.
În interior totul este gândit ca un mobilier, fabricat din materiale autentice, ca lemn de arţar sau piele veritabilă. Scaunele sunt complet reglabile şi au memorator pentru poziţii, pornirea maşinii se face cu un card special Renault, frăna de mînă este complet automată şi se activează instantaneu la parcarea maşinii şi scoaterea cardului.
[poza5d]Maşina mai dispune de aprindere automată a farurilor în funcţie de luminozitatea de afară, are sensor de ploaie care porneşte ştergătoarele, sistem de supraveghere a presiunii în pneuri, aer condiţionat automat şi cu diferenţial pentru pasagerii din spate, precum şi sistem de control al traiectoriei, (ESP), asistenţă la frânarea de urgenţă şi ASR (sistem antipatinaj).
În materie de siguranţă, Vel Satis se află pe cea mai înaltă poziţie, maşina obţinând nu mai puţin de cinci stele, maximum, în urma testelor efectuate de Euro NCAP, organismul european autorizat.
[poza6d]Gama de motorizări disponibilă în România pentru acest model include, pentru început, un motor pe benzină de 3,5 litri V6, care dezvoltă 245 CP, urmând ca, ulterior, clienţii să poată beneficia şi de motorul de 2,2 litri dCI de 150 CP, ambele fiind cuplate la o cutie de viteze automată secvenţială cu 4+1 trepte ”Proactive”.
Preţul Vel Satis, pentru varianta de echipare 3.5 L V6, este de 32.075 euro (CIP). Renault România propune şi mai multe variante de leasing prin RCI Leasing Romania, cu avans cuprins între 10 şi 50%, cu rate lunare pe perioade de 12, 24 şi 36 de luni. Astfel, în cazul unui avans de 10%, valoarea acesteia este de 3.208 euro, urmând ca rata lunară să fie de 2.155 euro pentru un contract de 12 luni, 1.217 euro, la 24 luni şi 908 euro pentru leasing de 36 luni. În cazul unui avans de 30%, în valoare de 9.623 euro, ratele lunare sunt de 1.567 euro, la 12 luni, 897 euro la 24 luni şi 676 euro la 36 luni.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1669 :: 22.1MB