No SSO cookie

Renault: Noul Latitude nu inlocuieste Vel Satis

voteaza
(0/ 0)
Renault: Noul Latitude nu inlocuieste Vel Satis
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Renault a precizat ca noul sedan de luc Latitude nu reprezinta inlocuitorul modelului Vel Satis.

 
 

Renault a lansat de curand noul sedan Latitude, bazat pe o platforma a modelului Samsung SM5. Toata presa a tinut sa comenteze ca acest modele este inlocuitorul controversatului Vel Satis, insa francezii au tinut sa nege acest aspect.



Renault sustine ca noul sedan Latitude nu reprezinta un inlocuitor pentru Vel Satis, dar reprezinta o alternativa la sedanul Laguna. Lipsa de popularitate a modelului Laguna i-a determinat pe francezi sa lanseze o versiune de lux pe segmentul sedanurilor de clasa D.


Renault vizeaza in mod special rivalii Citroen C5 si Opel Insignia cu noul Latitude, model care isi va face aparitia pe piata la inceputul lui 2011.
In aceste conditii, Renault inca pastreaza un loc liber pe segmentul de lux, unde nu exista inca inlocuitor pentru Vel Satis.



Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1601 :: 17.78MB