No SSO cookie

Range Rover Sport tunat de Arden

voteaza
(0/ 0)
Range Rover Sport tunat de Arden
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Arden este un tuner german specializat pe modele Jaguar, Land Rover, Mini si Bentley. Cea mai recenta creatie este noul Arden AR6 Stronger, aceasta se bazeaza pe modelul Range Rover Sport de la Land rover.

 
 
Arden a modificat modele precum Jaguar XJ, XF, XK, Bentley Continental GTC, Mini Cooper S si o serie de kit-uri pentru Range Rover Sport. Noul pachet se numeste Arden AR6 Stronger Range Rover si este doar un pachet estetic.

Acesta a primit un kit aerodinamic format dintr-o bara frontala noua cu lumini de zi LED, praguri din otel inoxidabil care pot fi iluminate optional, panouri laterale care maresc latimea masinii, o noua bara spate si un sistem de evacuare cu patru iesiri.

Pachetul estetic este completat de un set de jante de 22 sau 23 inch. Tunerul german a declarat ca noul set de jante imbunatateste manevrabilitate. Acestea pot fi inscriptionate la alegere chiar si cu numele proprietarului. Arden  nu a oferit deocamdata informatii cu privire la noul pachet de tuning.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2136 :: 17.79MB