No SSO cookie

Raikkonen va rata Raliul Australiei

voteaza
(0/ 0)
Raikkonen va rata Raliul Australiei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Din cauza unor dificultati financiare, Kimi Raikkonen nu va putea lua startul in Raliul Australiei, care va avea loc intre 8 si 11 septembrie.

 
 

Pilotul finlandez de raliuri Kimi Raikkonen nu va lua startul in etapa de WRC din Australia, etapa care va avea loc intre 8 si 11 septembrie. Raikkonen, fost campion mondial in Formula 1, nu a gasit suficient sprijin material pentru a participa in raliul de la Antipozi, dar va participa in ultimele trei raliuri ale sezonului.

Raikkonen s-a despartit de Formula 1 la finele anului 2009, atunci cand a incheiat in clasamentul pilotilor doar pe locul sase, in ciuda faptului ca pilota pentru Ferrari. '' Ice Man'' a facut in 2010 pasul spre WRC, dar, din lipsa de fonduri, nu a putut lua startul in sezonul trecut in doua etape.

In 2011 lucrurile au stat si mai rau pentru finlandez, cel care a fost deja nevoit sa renunte la etapele de raliu din Mexic, Italia si Argentina. Acelasi lucru se va intampla si in Australia, dar Raikkonen promite ca va participa la ultimele trei etape ale anului, din Franta, Spania si Marea Britanie.

Kimi Raikkonen a facut totusi progrese remarcabile in acest sezon, reusind sa acumuleze deja 34 de puncte, cu noua mai mult decat in 2010. Ramane totusi de vazut daca finlandezul va reusi sa gaseasca sprijin material pentru a participa la un sezon intreg de raliuri sau va trebui sa-si indrepte atentia fie spre Formula 1, fie spre Nascar.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1801 :: 22.13MB