No SSO cookie

Primul Fisker Karma din Marea Britanie s-a vandut la pret dublu

voteaza
(0/ 0)
Primul Fisker Karma din Marea Britanie s-a vandut la pret dublu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La licitatia organizata la Roundhouse in Camden s-au strans peste 870.000 lire.

 
 

Primul exemplar din modelul Fisker karma disponibil in Marea Britanie a fost scos la licitatie la un eveniment de caritate organizat la RoundHouse in Camden.

Cel mai mult s-au oferit 140.000 lire, adica mai mult de dublul pretului masinii. Modelul va primi insa o placuta speciala, unica, semnata de directorul executiv al companiei, Henrik Fisker.

Placuta, care inseamna si ca esti posesorul primului automobil cu autonomie extinsa Karma Electric din Marea Britanie, nu este singurul motiv pentru care proprietarul ei a platit acesti bani.

Motivul real este de fapt altul: toate incasarile de la licitatie, care au fost peste 870.000 lire, vor merge la organizatia de caritate Pratham din Marea Britanie.

Pratham Marea Britanie este o fundatie de caritate pentru copii, care a fost fondata de catre UNICEF in 1994 pentru a se asigura ca toti copiii din India sa primeasca o educatie. Finantarea va fi utilizata pentru programe cum ar fi "India Citeste", care are ca scop imbunatatirea aptitudinilor de citire si aritmetica la copiii din zonele rurale ale tarii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2432 :: 17.78MB