No SSO cookie

Porsche Panamera tunat de Anderson Germany

voteaza
(0/ 0)
Porsche Panamera tunat de Anderson Germany
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Porsche Panamera este unul dintre modelele preferate ale tunerilor europeni. Anderson Germany a realizat un nou pachet de tuning bazat pe modelul Panamera 4S. Pachetul este compus atat din modificari estetice, cat si din imbunatatiri mecanice.

 
 
Modelul Porsche Panamera 4S este dotat din standard cu un propulsor V8 de 4.8 litri capabil sa dezvolte 400 CP. Tunerul a recalibrat ECU-ul, a schimbat sistemul de evacuare si filtrul de aer, astfel ca puterea totala a fost ridicata la 485 CP. Sistemul de evacuare este dotat cu o telecomanda care permite deschiderea si inchiderea valvei de evacuare, iar rezultatul este schimbarea radicala a sunetului produs.

La exterior se poate vedea noul pachet aerodinamic, blocurile optice si stopurile fumurii si nou set de jante de 22 inch. Acesta este imbracat in anvelope de performanta de 265/40, respectiv 295/25. Puternicul Panamera este vopsit in Satin Black, iar unele elemente sunt vopsite intr-un negru metalic.

Interiorul poate fi modificat in functie de preferintele clientilor. Tunerul german ofera diferite combinatii de fibra de carbon, insertii de aluminiu, piele si Alcantara.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4557 :: 22.12MB