No SSO cookie

Pneurom lanseaza reteaua de vanzari Key Point

voteaza
(0/ 0)
Pneurom lanseaza reteaua de vanzari Key Point
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Pneurom, distribuitor autorizat al grupului Pirelli in Romania, a lansat conceptul Key Point - prima retea independenta specializata de vinzari a anvelopelor Pirelli, alaturi de accesoriile auto si alte produse complementare fabricate de compania italiana.

 
 
[poza1s] Pentru inceput, reteaua va cuprinde 14 distribuitori la nivel national, urmind a se dezvolta ulterior in functie de rezultatele obtinute. Este prevazut ca, pina la finele anului 2003, reteaua de distributie Key Point sa cuprinda 30 de magazine la nivel national.
Key Point defineste o retea specializata in vinzarea anvelopelor Pirelli, care activeaza in toate tarile din Europa de Vest, in zona estica fiind implementata in Rusia si Serbia. La nivel conceptual, reteaua are o structura unitara, cu un standard comun, la nivelul tuturor punctelor de vinzare, urmind a fi adaptata in functie de cerintele locale.
Avantajele oferite de acest sistem sint prioritatea in aprovizionare si livrare, oferta de produse complementare, programele de fidelizare, suportul in actiunile de promovare si diverse oportunitati de afaceri. Key Point ofera clientilor mai multe servicii complete, precum montare, echilibrare, consultanta tehnica si altele.
[poza2d] Pneurom este o companie mixta, romano-italiana, infiintata in martie 2001, principala activitate fiind importul si distributia de anvelope ale grupului Pirelli. Cota de piata a Pneurom, pe segmentul mijlociu-premium, este de circa 8%, in cazul anvelopelor pentru autoturisme si utilitare mici, si de 6% pentru segmentul destinat camioanelor.
Relevanta acestor date este data de faptul ca segmentele vizate de Pirelli cuprind un total de peste 1,3 milioane de autoturisme si peste 400.000 de camioane.
Reteaua actuala a Pneurom include peste 100 de distribuitori, de pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1436 :: 17.76MB