No SSO cookie

Peugeot reinventeaza modelul 205 GTI

voteaza
(0/ 0)
Peugeot reinventeaza modelul 205 GTI
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot pregateste un nou hatchback sportiv, care spre francezi se va ridica la reputatia modelului 205 GTI.

 
 
Peugeot doreste sa reinventeze hatchback-urile sportive. Francezii doresc sa reinventeze modelul Peugeot 205 GTI, model care a fost produs intre 1983 si 1997. Modelul Peugeot 205 GTI a fost votat in 1990 masina deceniului de catre revista Car. Pana la modelul 205 GTI, Peugeot era considerat cel mai conservator producator francez, micuta sportiva schimband radical aceasta impresie.

Datorita posturii de clasic pe care o are modelul 205 GTI, Peugeot doreste sa reinventeze faimosul "hothatch" (hatchback sportiv). Oficialii Peugeot au declarat ca noul model va fi mai usor decat modelul 207 si va fi produs pentru piata franceza, germana si britanica. Cele trei piete sunt cele mai bune piete de desfacere pentru astfel de modele.

Cel mai probabil ca noul model se va numi 208 GTI. Acesta va face parte din noua gama de modele Peugeot, modele care vor fi mai usoare, mai dinamice, mai precise si care vor oferi soferului un condus mai sportiv. Modelul Peugeot 208 va fi lansat in 2012 si va fi primul model bazat pe conceptul Peugeot SR1.

Modelul Peugeot 208 va fi disponibil atat in versiune GTI, care va folosi un propulsor de 1.6 litri THP de 197 CP, cat si in versiuni mai economice, care folosesc propulsoare cu trei cilindri. Peugeot a declarat ca noile modele 208, inclusiv cel 208 GTi vor folosi tehnologia start and stop.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1678 :: 17.78MB