No SSO cookie

Peugeot Fractal câștigă Creativ'Experience

voteaza
(0/ 0)
Peugeot Fractal câștigă Creativ'Experience
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ceremonia de decernare a premiilor pentru cel de-al 31 lea Festival Internațional de Automobile a avut loc pe 26 ianuarie la Paris, la Hôtel des Invalides. PEUGEOT a fost decernat cu Marele Premiu Creativ'Experience pentru concept car-ul PEUGEOT FRACTAL. Gilles Vidal, director de Design, a primit acest trofeu, care simbolizează inovațiile FRACTAL-ului.

 
 

În fiecare an, Festivalul Internațional de Automobile recompensează cele mai frumoase modele auto. Aceste premii sunt acordate de un grup de experți entuziaști, grup care este prezidat de arhitectul Jean-Michel Wilmotte și include bine-cunoscute figuri din industria auto, mass-media și lumea modei.

peugeot_fractal_1508tw071_0


PEUGEOT FRACTAL a încântat panoul Festivalului Internațional de Automobile și a câștigat Marele Premiu Creativ'Experience. Este al doilea premiu câștigat de PEUGEOT FRACTAL, fiind deja selectat drept "Cel mai bun concept car" de la Frankfurt Motor Show 2015 de catre cititorii Auto Plus și ascultătorii RTL din 25 septembrie.

Concept car-ul PEUGEOT FRACTAL prezintă viziunea brandului al unui viitor coupe urban electric. Aceasta împinge PEUGEOT i-cockpit chiar mai departe folosind sunetul pentru a face şofatul mai intuitiv.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1380 :: 17.78MB