No SSO cookie

Peugeot 807 a primit 5 stele la testele Euro NCAP

voteaza
(0/ 0)
Peugeot 807 a primit 5 stele la testele Euro NCAP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peugeot 807 este primul MPV care a primit 5 stele în urma testelor pentru impact efectuate de organismul specializat Euro NCAP, în urma ultimelor şedinţe realizate la sfârşitul lunii aprilie, informează un comunicat dat publicităţii de organizaţia menţionată.

 
 
[poza1s]Acest rezultat este deosebit de încurajator şi pentru modelele Citroen C8, Fiat Ulysse şi Lancia Phedra, care fac parte din aceeaşi familie cu 807, toate aceste modele fiind produse pe aceeaşi linie de asamblare din Franţa.
Câte patru stele, în urma impacturilor Euro NCAP, au dobândit modele precum Renault Espace şi Toyota Picnic, în timp ce Mitsubishi S Wagon, Wolkswagen Sharan şi Nissan Serrena au fost cotate cu câte 3 stele. Un rezultat notat cu 2 stele, la aceste teste, a fost primit de Chrysler Voyager.
[poza2s]Tot la ultima şedinţă de teste, Toyota Avensis a primit, de asemenea 5 stele, cu un total de 34 de puncte. În aceste condiţii Avensis a fost declarată cea mai sigură maşină din lume, devansând cu un punct Renault Laguna, maşina care deţinea acest titlu din noiembrie 2002. Începând cu 1 ianuarie 2003, Euro NCAP a adoptat o nouă tehnică de testare, cu o barieră de deformare la impactul lateral. Noua generaţie reflectă cu mai multă acurateţe condiţiile de producere a accidentelor şi poate ajuta la o studiere cât mai fidelă a modului în care se comportă pasagerii maşinii în timpul impactului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1648 :: 22.09MB