No SSO cookie

Pe o piata în stagnare, GM - Daewoo înregistreaza cresteri rapide

voteaza
(0/ 0)
Pe o piata în stagnare, GM - Daewoo înregistreaza cresteri rapide
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În Romania, GM Daewoo a comercializat anul trecut 131 de unităţi Chevrolet, acesta fiind numele de marcă sub care aceste maşini sunt importate în mai multe ţări ale Europei. Modelul cel mai cerut a fost Kalos cu 114 unităţi, la care s-au mai adăugat 17 unităţi Nubira.

 
 
[poza1s] Chiar dacă nu şi-a atins perspectivele de vânzări, totuşi se poate spune că pentru trei luni de comercializare efectivă, rezultatul este îmbucurător. La vremea lansării, oficialii GM Daewoo apreciau că vânzările din acest an, pe piaţa românească s-ar putea apropia de 1.500 de unităţi. În ciuda trendului descrescător al pieţei europene, compania GM Daewoo a consemnat o continuă majorare a vânzărilo sale în regiune, la nivelul anului 2003, atingând un rezultat cu 21,6% mai bun faţă de 2002, cu 133.000 de maşini livrate. [poza2s]Dacă anul 2003 începea cu o lună ianuarie în scădere faţă de perioada similară a anului anterior, la sfârşitul anului, în decembrie, avansul livrărilor companiei depăşea cu peste 72% rezultatelele din intervalul corespunzător din 2002. Vânzarile companiei au avut rezultate pozitive nu numai în Europa. La nivel mondial GM Daewoo a cunoscut anul trecut o creştere de peste 51 %, piaţa modelelor fabricate de marcă atingând un nivel de 570.000 de maşini comercializate, faţă de 375.000 în 2002. a acest rezultat a contribuit în mod special piaţa autohtonă din Coreea de Sud, unde livrările comopaniei s-au dublat, ajungând la 443.000 de maşini, comparativ cu anul anterior. [poza3s]La nivel european, cele mai importante ieţe sunt Italia - peste 34.000 de unităţi, Spania - 23.000, precum şi ţările din SE Europei, unde au fost livrate 14.000 de maşini. Oficialii companiei au precizat că aşteptările de vânzări indică atingerea unui volum de circa 200.000 de maşini vândute la nivel european, ceea ce ar însemna menţinerea unui ritm de vânzări cu o majorare de peste 50% în 2004. La acest rezultat vor contribui deschiderea unor noi pieţe de desfacere, precum Turcia şi Polonia, precum şi noi trei linii de maşini alături de modelele deja lansate, Kalos hatchback, modelul premium Evanda saloon precum şi varianta compact Nubira notchback. Noutăţile 2004 vor fi hatchback-ul Lacetti, cu 5 uşi, urmat de Nubira station wagon precum şi de un mic SUV care va intra în showroom-uri până la sfârşitul anului. În primăvara 2005 se va lansa o nouă generaţie Matiz.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1503 :: 17.83MB