No SSO cookie

Paris 2010: Iata prima imagine cu noul Hyundai i10!

voteaza
(0/ 0)
Paris 2010: Iata prima imagine cu noul Hyundai i10!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aceasta este prima imagine oficiala cu noul Hyunda i10, model care va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris. Noul Hyundai i10 facelift urmeaza sa fie lansat la scurt timp dupa prezentarea oficiala.

 
 
Hyundai i10 a fost lansat acum trei ani, iar coreenii au considerat ca este timpul unui facelift de mijloc de cariera. Noul model facelift va fi prezentat oficial la sfarsitul lunii. Acesta se va alatura modelului ix20 la Salonul Auto de la Paris (INDICIU).

Modelul facelift a fost inspirat de noul ix35, model care inlocuieste vechiul Hyundai Tucson. Noul i10 a primit o noua grila frontala trapezoidala, blocuri optice noi, bara redesenata si oglinzi noi dotate cu semnalizatoare.

Interiorul a primit de asemenea imbunatatiri minore, Hyundai oferind materiale de calitate superioara si culori noi. Pe langa modificarile estetice, noul Hyundai i10 a primit si un nou propulsor pe benzina. Propulsorul de 1.0 litri dezvolta 68 CP si emite mai putin de 100 g CO2/km.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1586 :: 17.78MB