No SSO cookie

Opel Corsa OPC a fost lansata la Essen

voteaza
(0/ 0)
Opel Corsa OPC a fost lansata la Essen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Salonul Auto de la Essen care se desfasoara in aceasta perioada prilejuieste un eveniment important pentru constructorul german Opel, care a lansat cu aceasta ocazie noul model Corsa OPC, informeaza un comunicat al companiei remis sitului Masini.

 
 
[poza1s] Motto-ul acestui salon este "Putere si distractie" si pare a fi si cea mai potrivita descriere a caracteristicilor conceptului Corsa OPC, un vehicul cu puternica identitate sportiva si cu un aer dinamic.
Conceptul Corsa OPC (Opel Performance Car) dispune de un nou motor ECOTEC turbo de 1,6 litri, cu o putere de 125 kW (175 CP) si un moment maxim de 210 Nm. Caracterul sportiv al noului model este cel mai bine exprimat de performantele sale, masina putind atinge o viteza maxima de 225 km/h si fiind capabila de o accelerare pina la 100 km/h in numai 7,9 secunde.
Sasiul sport DSA (Dynamic SAfety) a fost conceput special, iar caroseria a fost coborita cu 25 de milimetri, astfel incit sa asigure o conduita dinamica si in acelasi timp sigura. Corsa OPC dispune de un kit aeorodinamic fata/ spate cu un aspect deosebit, de praguri laterale in culoarea caroseriei si de jante de aluminiu de 17 inch.
Atentia acordata detaliilor poate fi observata si in interior. Soferul si pasagerul din fata dispun de scaune sport cu capitonare Alcantara de culoare albastra, iar panourile usilor, partea laterala de sustinere a scunelor si unele portiuni ale plansei de bord sint realizate cu o textura reticulata. In plus, plansa de bord, imprumutata de la Corsa GSI este decorata in crom mat si rafinata cu un look Techno.
Lansarile viitoare ale companiei Opel mai includ, printre altele, un alt concept sportiv, Eco-Speedster. Acest model sport poate atinge o viteza maxima de 250 km/h, si are totusi un consum minim de doar 2,5 litri de motorina la 100 km parcursi. De asemenea Opel va mai prezenta si alte modele de serie dinamice, precum noul Astra OPC Power Duo de 200 CP si Astra OPC Station Wagon.
Salonul Auto de la Essen se va incheia in data de 8 decembrie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1616 :: 22.09MB