No SSO cookie

OMV se arata interesata de achizitionarea SNP Petrom

voteaza
(0/ 0)
OMV se arata interesata de achizitionarea SNP Petrom
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

În cadrul procesului de privatizare a SNP PETROM, au avut loc discuţii cu o delegatie din partea firmei austriece OMW care s-au deplasat la Bucuresti în cadrul procesului de analiza diagnostic necesar fundamentării ofertei de privatizare a companiei PETROM.

 
 
[poza1s]În cadru acţiunii de “prezentare a managementului”, conducerea Petrom a făcut prezentări detaliate legate de structura societăţii, dotările ei, piaţa şi segmentul de piaţă deservit, rolul companiei în context naţional şi regional, proiecţia unui plan de afaceri privind viitorul companiei. Acest tip de eveniment îi implică pe toţi cei care sunt în cursa de privatizare a SNP Petrom pentru a avea o imagine reale asupra companiei, astfel încât investitorii să poată prezentă o ofertă care să reflecte valoarea reală a companiei. Totodată, reprezentanţii OMW au avut discutii la Ministerul Economiei şi Comerţului şi Oficiul Participatiilor Statului şi Privatizarii în Industrie cu Comisia de Negociere, pentru a clarifica probleme specifice legate de contractul de privatizare, obligaţiile pe care investitorul trebuie sa şi le asume, problematica de mediu şi raspunderea părţilor, structurarea activităţii viitoare a companiei, obligaţiile de investiţii, planul de afaceri şi operarea societăţii după privatizare. În perioada următoare vor continua convorbirile cu compania Gazprom .

 

Cuvinte cheie:
OMV | Petrom |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1300 :: 17.76MB