No SSO cookie

OFICIAL: Porsche nu va fabrica un SUV in China!

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Porsche nu va fabrica un SUV in China!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

CEO Porsche neaga stirile care anuntau ca certa nasterea unui SUV Porsche fabricat intregral in China.

 
 
Se pare ca unele dintre stirile despre iminentul model Porsche Cajun au fost mai mult decat exagerate. CEO Porsche, Matthias Muller a dat un comunicat oficial prin care anunta ca Porsche nu va fabrica un SUV de clasa mica, bazat pe platforma Audi Q5, nici in China, nici altundeva in lume.


Muller a afirmat ca viitorul l-ar putea motiva sa mute productia unuia, sau mai multor modele Porsche, dincolo degranitele natale, insa in acest moment, producatorul german va continua sa-si construiasca masinile in Germania. Cu toate acestea, oficiali ai firmei Porsche, declarasera anterior, ca este posibila constructia unei uzine in China, care este piata auto cu una dintre cele mai vizibile cresteri de pe planeta.


Interesant este totusi, ca oficialul Porsche n-a declarat modelul Cajun mort de-a binelea! Muller a precizat doar ca acesta nu va avea in sange niciun gram din ADN-ul Volkswagen. Modelul va fi pozitionat imediat sub Cayenne si va permite clientelei, formate din tineri, sa acceseze un brand exclusivist la un pret mai rezonabil.
Cajun este asteptat in show-room-uri, insa nu mai devreme de anul 2014.



Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1474 :: 17.78MB