No SSO cookie

OFICIAL: Noul Porsche 911 GT2 RS

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Noul Porsche 911 GT2 RS
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche a dezvaluit oficial primele imagini si informatii cu noul supercar 911 GT2 RS.

 
 

Porsche a prezentat primele informatii si imagini oficiale despe noul supercar 911 GT2 RS. Asa cum anuntasem anterior, Porsche 911  GT2 RS va beneficia de o putere de 620 de cai si va fi produsa in 500 de exemplare. Fata de predecesorul sau, Porsche 997 GT2, noul GT2 RS va avea o masa cu 70 kg mai putin.

In aceste conditii, raportul putere -masa face ca noul Porsche 911 GT2 RS sa fie cel mai potent Porsche de sosea construit vreodata. Sub capota noului Porsche gasim un propulsor boxer cu sase cilindri in linie de 3.6 litri. Cu un raport de masa- putere de 2,2 kg la 1 cal putere, Porsche GT2 RS este o adevarata bestie inchinata soselei, un supercar cu specificatiile unui masini de circuit construiot pentru sosea.


Cifrele performantelor sunt incredibile. Vorbim de un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de 3,5 secunde, de la 0 la 200 km/h de 9,8 secunde si de la 0 la 300km/h de 28,9 secunde. Viteza de top este limitata electronic la 330 km/h.

 

Pe langa capota din fibra de carbon, Porsche mai foloseste acest material la o serie de componente, in scopul de a scadea greutatea. Designul exterior este dominat de ideea de supercar. Cu spoilere gigant, prize de aer uriase, sistemul Porsche Adaptive Suspension Management si alte elemente tehnice de top, Porsche 911 GT2 RS va avea un pret de fabrica de 199.500 de euro.


Livrarile la noul model vor incepe in Europa in luna septembrie.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2110 :: 17.79MB