No SSO cookie

Noul motor de 2.5 litri ar putea echipa Honda Civic Si

voteaza
(0/ 0)
Noul motor de 2.5 litri ar putea echipa Honda Civic Si
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Honda a dat publicitatii un set de date oficiale asupra celei de a noua generatii Civic.

 
 
Luna aceasta, la Salonul Auto de la Detroit, Honda a prezentat modelele Civic Si Concept coupe si Civic Concept sedan, semnaland faptul ca urmeaza inceputul erei celei de a noua generatii Civic. Mai precis, noul Civic va fi disponibil spre comercializare din aceasta primavara.


Desi exista un comunicat de presa oficial, acesta este mai degraba incomplet, lasand o mare parte dintre aspectele interesante la cheremul imaginatiei.
Totusi, fanii obsedati de marca Honda, au declarat pe forumul de specialitate aferent, ca au rezolvat misterul motorizarii noului model, gratie unor surse din interiorul companiei japoneze. Astfel, se presupune ca un nou motor, de 2,4 litri, pe benzina, foarte asemanator cu cel prezent pe Acura TSX, isi va face loc sub capota noului Civic Si.


Noua motorizare va inlocui existentul K20Z3 de 2.0 litri, 197 CP si se asteapta sa furnizeze 200 CP, datorita cilindreei evident mai mari, care dispune de mai mult cuplu motor.
Cealalta motorizare, de asemenea conventionala, ar putea fi de 1.8 litri, tot pe benzina, care gratie imbunatatirilor aplicate, va oferi un consum de combustibil mai scazut.


Celelalte detalii vin din spectrul nivelurilor de echipare, unde Honda are de gand sa introduca pachetul HF numai pentru varianta sedan, in culorile gri, sau alb, pentru exterior.
Transmisia manuala va fi prezenta pe modelele DX si FX, dar si pe EX, pentru variantele coupe.


Nu in cele din urma, au fost date publicitatii variantele de culori disponibile pentru noul Civic: Crystal Black Pearl, Dyno Blue Pearl, Urban Titanium Metallic, Cool Mist Metallic, Polished Metal Metallic, Crimson Pearl, Alabaster Silver Metallic, Taffeta White.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4858 :: 17.8MB