No SSO cookie

Noul Lancia Ypsilon poate fi deja comandat

voteaza
(0/ 0)
Noul Lancia Ypsilon poate fi deja comandat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Lancia Ypsilon disponibil in Europa de la 12.400 Euro.

 
 
Incepand de saptamana aceasta, noul Lancia Ypsilon este disponibil pe listele de comenzi, in Italia. Primele livrari vor fi facute in luna iunie si vor acoperi principalele piete auto europene, in timp ce varianta care poarta sigla Chrysler va fi disponibila abia in septembrie, cu destinatia Marea Britanie si Irlanda.


Disponibil pentru prima data in varianta cu cinci portiere, a patra generatie Ypsilon este oferit in trei niveluri de echipare: Silver, Gold si Platinum, cu 17 variante coloristice, 6 variante de tapiterie, 3 variante de jante din aliaj si tot atatea variante de motoizare. Toate aceste variante asigura un numar total de 600 de posibile combinatii diferite.


Motorizarile masinii de 3,84 metri lungime sunt doua pe benzina, dintre care unul de 1.2 litri si 69 CP, iar celalalt 0.9 litri TwinAir de 85 CP, acesta avand ca varianta optionala, cutia semi-automata DFN. Cea de a treia moorizare este un Multijet diesel de 1.3 litri, capabil sa furnizeze 95 CP. Lancia intentioneaza sa adauge la oferta si un al patrulea motor, bi-fuel, de 1.2 litri si 67 CP care va functiona atat cu benzna, cat si cu GPL. Toate variantele au tehnologia Stop&Start in standard.


In Italia, pretul de pornire pentru Ypsilon este de 12.400 Euro, pentru varianta echipata cu motorul 1.2 litri, benzina si nivelul de echipare Silver, care mai are in standard inchiderea centralizata din telecomanda, volan reglabil pe doua axe, geamuri electrice fata, jante de 15 inci realizate din otel, bancheta spate fractionabila 50/50, scaun sofer ajustabil pe inaltime, tapiterie din material textil si geamul lunetei prevazut cu incalzire.


Pentru o diferenta de 1.300 Euro, clientii pot opta la versiunea superioara, Gold, care aduce cu sine aer conditionat, radio-CD cu MP3, oglinzi reglabile electric, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, tapiterie Castiglio si Comfort Pack.


Cu inca 1.300 Euro puteti obtine varianta Platinum, care aduce suplimentar geamuri spate actionate electric, lampi de ceata, jante de 15 inci realizate din aliaj si tapiterie din piele.


Cea mai scumpa versiune din oferta este cea cu echiparea Platinum si motorizarea 1.3 litri, diesel, care ajunge la 17.300 Euro.
Lancia va continua sa ofere vechea versiune Ypsilon Diva, cu trei portiere, la un pret de 12.4000 Euro


Cristian Szilvassy




 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5094 :: 22.12MB