No SSO cookie

Noul Hyundai Veloster Turbo "a scapat" in public

voteaza
(0/ 0)
Noul Hyundai Veloster Turbo
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Astazi, la NAIAS 2012, va fi prezentat noul Hyundai Veloster Turbo, insa fotografiile sale au scapat deja pe Internet.

 
 

North American International Auto Show 2012, din Detroit (NAIAS), este gazda multor premiere, printre care se numara si Hyundai veloster Turbo. Insa asa cum se poarta in timpurile noastre, modelul si-a facut deja un pre-debut, datorita unor fotografii si date tehnice "scapate" pe Internet.


Chiar daca datele nu sunt confirmate oficial, se stie ca motorul de 1.6 litri beneficiaza de tehnologia turbo twin-scroll, injectie directa si produce 204 CP  la 6.000 rpm, plus un cuplu motor de 265 Nm disponibil de la 1.750 rpm.
Veloster Turbo va fi disponibil atat in varianta cu transmisie in sase viteze manuala, cat si sase viteze automata, ambele furnizand puterea catre tractiunea fata.


Fotografiile dezvauie ca Veloster Turbo a primit unele linii stilistice care sa-l diferentieze de varianta de baza, cea cu 138 CP, printre care o grila fata care acopera intre botul masinii, aripi laterlae marite, praguri laterale si o bara spate care gazduieste evacuari ovale.

Interiorul vine cu scaune ergonomice si tapiterie personalizata.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de ovyy

Arata destul de interesant, la design sunt buni. BRAVO LOR.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1733 :: 17.79MB